Spaniens alla Ferdinand kan äntligen sluta tjura...

2010-07-29 @ 00:43:09
Hade då inte tänkt att skriva nåt här på ett tag då jag inte känner någon som helst känsla bloggen i nuläget..
Men så läste jag det glädjande beskedet att tjurfäktning kommer att avvecklas år 2012 i Katalonien och det är ju helt underbart!

Ticktack..

2010-07-06 @ 13:37:41
...klockan rör på sig och jag ska strax iväg och jobba..
Men innan dess så tänkte jag samla energi genom att äta lite jordgubbar, dricka mitt underbara hasselnötskaffe och läsa nyaste numret av Situation Stockholm..


Nu....

2010-07-03 @ 17:37:54
...så har jag väl skaffat mig 70 års olycka då..
Det sägs ju att om man slår sönder en spegel så får man 7 års olycka, men med alla de bitarna som det blev så borde jag få ovanstående..
Antagligen spricker spegeln i så många bitar som man har synder med sig i bagaget och det är därför man ska sona sina brott med 7 år..
Jävlar vad jag måste ha levt rövare utan att veta om det..

Då...

2010-07-02 @ 22:58:13
...var Eclipse avklarad för andra gången då.. och lika bra var den denna gång..Cityfestivalen+Shutter Island =Bra kväll!

2010-07-02 @ 00:54:47
Var ner en sväng på Cityfestivalen och det är så roligt när Västerås lever upp och alla går man ur huse..  Det var folk överallt.. Åkte ner en andra gång för Rix FM men det var ingen ide att tro att man skulle se nåt.. Det var folk och stängsel och griniga ungar och annat som kom i vägen så vi tog bara en snabb runda innan det var upp på cykeln och hem..
På vägen hem stannade vi till på Ica och hyrde Shutter Island, vilket jag trodde skulle vara ren skräck [vilket de som känner mig vet att jag inte fixar efter The Grudge och White noise] men den var riktigt jävla bra för att uttrycka mig korrekt..
Jag lyckades dock lista ut en del av handlingen när 2/3 hade gått men ändå så var den oförutsägbar..
Ett tips såhär på kvällskvisten; Om du/ni inte vill/orkar/kan se Eclipse [eller någon av de andra underbara sagorna i samma serie] så hyr Shutter Island..

That´s all folks!


Som en störtdykande fiskmås...

2010-07-01 @ 00:32:27
När jag skrev förra inlägget var jag som sagt trött som en fiskmås.. Nu känner jag mig som en störtdykande sådan men kan omöjligt ta mig för att gå och lägga mig..
Jag har hunnit diska, plocka, ätit en tallrik fil, diskat lite till och dammat av tv och tvbänk..
Konstigt då att jag inte finner någon som helst sovro..
Tack och lov så har jag ca 3 timmars komedi att följa på tv:n så då kanske Johnny Blundén vågar sig förbi?

RSS 2.0