Micaela: här skall det städas...igen..

2009-03-22 @ 14:28:53

Sitter här och försöker samla energi för att städa..igen.. för tredje gången denna vecka...[Nej, jag har inte städmani..det är bara det att det blir så förbannat grusigt inne när det är grusigt ute.. ]
I vilket fall, jag satte mig här för att bara kolla mailen och bloggen och lite sånt.. Så blev jag så glad över en kommentar jag hade fått att det nu känns riktigt roligt att fortsätta uppdatera bloggen i fortsättningen =)



Kommentarer
Postat av: Mickis

Jag är inte nöjd med min design, därför frågade jag dig. Men om du inte vill så slipper du. Men jag skulle bli kanon glad om den blev snyggare och bättre.

Rack så mkt. Vi bloggar ju på Backyard babies myspace oxå. Vi fick frågan av Dregen och skivbolaget om vi ville göra detta. Och såklart vi ville.

Kom igen nu du kan göra min blogg grym;)

2009-03-22 @ 16:56:06
URL: http://heaven29.blogg.se/
Postat av: sabina

sv: jaa..verkligen. meett live scen. ve ju vilket band som måste spela där i såfall :P

2009-03-22 @ 17:39:10
URL: http://highlights.devote.se
Postat av: sabina

i know =) kul du läser min blogg btw =)

2009-03-22 @ 22:13:56
URL: http://highlights.devote.se
Postat av: sabina

sv: haha precis. alltid kul.

joo dom kör vekrligen sin grej och det är så jälva gött. alltså man kan alltid lyssna på dom..spelar ingen roll hur gamal en låt är elelr hur mkt man spelat den den är lika jälva bra ändå. jag har nog spelat sönder minus och nomadic..men år alltid gs hudnä jag hör minus alltså. hlet sjukt. sånt mäservärk. sen ser jag dom som insperationkäller. specillet dregen. bara an vill så lyckats man. man msåte jobba jävligt hårt bara =)

2009-03-22 @ 23:27:20
URL: http://highlights.devote.se

:You talking to me?


Och du är...?
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)



Kanske har du en blogg?



Kommentar:

Trackback