That...was that...

2009-10-29 @ 21:04:43

Jag hämtade ut biljetten 12:55.. 13:10 satte jag mig ner i stolen som i en timme och 51 minuter skulle vara min viloplats. Efter det är jag som bedövad...
Jag har alltid sett Michael Jackson som den geniala musikprofeten, den man som ingen kunde slå på fingrarna när det kom till det han älskade mest; sin egna värld i musiken.
Han var [eller är?] allmäktig..

Och ja, det kom även fram i filmen, han var perfektionist till 100%..
Men det syntes så väl att han har gjort samma sak i snart 50 år.. Alla steg, alla toner gick på rutin.. Det märktes att han skulle sluta efter detta, nu hade han på något sätt gjort sitt.. This is it..
Det som däremot lyste som starkast var hans kärlek till människorna runt omkring..
Han ville liksom inte stöta sig med någon, även om han ville ha saker och ting gjort på sitt sätt..

Det enda molnet på himlen var alla "snorungar" som med laserpelare och garv förstörde en del.. Jag förstår inte varför man betalar för att se en film och ändå inte vara intresserad?
Och MJ kan de knappast relatera till med tanke på att de inte ens var födda när bl.a. Thriller släpptes..
Ok, de kanske har haft föräldrar/syskon som har lyssnat under åren och fått dem intresserade.. Men är man då inte intresserad av att verkligen få koncentrera sig på det som är det "sista" dokumenterade i hans liv?

Med det sagt, jag rekommenderar alla MJfans att se denna snarast då den bara går på bio i två veckor... Det kommer inte att bli samma sak att se den på dvd..Blodgivning

2009-10-27 @ 13:46:30
Idag ska jag ta mig iväg för att lämna blod.. De har terroriserat mig från blodcentralen med både mail och via brev.. Så idag ska jag väl ta mig iväg.. suck..
Det enda molnet på himlen är min huvudvärk som är ett resultat av att inte ha intagit några som helt acetylsalicylsyrapreparat.. det går ju inte om jag ska ha fint blod att ge bort...


This...is it...

2009-10-26 @ 23:20:06

Nu har jag reserverat en biljett till Michael Jacksons This is it på torsdag.. 
Först frågade jag mamma om hon ville följa med men så slog det mig; jag vill gärna se den utan att ha någon med mig som inte har insett storheten med Mr Michael Joseph Jackson och som mest går för min skull.. 
Jag vill kunna se den och bara fokusera på varje sekund utan att ens ana ett andetag från stolen bredvid.. 
Jag tror inte att någon därute förstår hur stor jag tycker att MJ var när han "levde".. Han tappade fokus de sista 18 åren, men allting han vidrörde blev magi..
Nu är det dock som så, att jag inte riktigt tror att han är död.. Jag tror helt enkelt att han tröttnade på att alltid vara "mr mystery man" och iscensatte det hela..

Men på tal om nåt annat;
Jag var ju till Stockholm i helgen, från torsdag till söndag och det var så kul att träffa Jeeves och T igen..
Vi hann med massor under de få dagarna och mina fötter skällde rätt friskt på mig i söndags..
Jag fick återse mitt barndomshem i Hässelby, det blev shopping i Kista, jag fick klappa djur i Tensta [där några fjortisbrudar retade upp oss, med att göra narr av nationalsången bara för att de såg oss] och vi besökte en "vintageinspirerad lagerlokal" med massor av kläder..

Nästa Stockholmsresa har jag redan börjat planera; det blir den 27/1 om allting faller på plats..
Då...mina vänner...är det dags för Backyard Babies!
Yo!

2009-10-20 @ 14:23:06

Har ni saknat mig?
Jag vet bara inte vad jag ska skriva om då det inte händer något omkring mig för tillfället..
Tack och lov så åker jag till Sthlm på torsdag och det ska bli så skönt att få komma från stan..
Och så ska det givetvis bli alldeles underbart att få träffa mina tjejer, Jeeves och T, igen.. Det var ett tag sen nu som jag åkte till mina barndoms gator, men på torsdag smäller det alltså..
Mitt största problem för tillfället är vad jag ska köpa till lilla N, har liksom inte fått någon uppdatering vad han fick i söndags ;o)

I helgen jobbade jag och det var en riktigt bra helg.. Däremot blev det lite tungt på söndagskvällen, men efter en massa dividerande så löste det sig.. Mycket tack vare C som jag jobbade med, då hon var lugnet själv.. Jag hetsade upp mig och fick nog en "fin" höjning på blodtrycket.. 
Alltså något jag måste jobba med, att behålla lugnet oavsett vad som händer omkring mig.. 

Nu har jag druckit alltför mycket kaffe, det känner jag.. Fingrarna skakar fram på tangentbordet och hjärtat slår lite för snabbt.. Tror inte att colan jag bäljade i mig precis innan var så bra den heller..
Nu förstår jag hur du känner dig Jeeves... =)
  


RSS 2.0