Håkan Hellström - the end?

2010-10-15 @ 23:49:07
Jag har nåtts av det overkliga ryktet att Håkan Hellström tänker tacka för sig.. Kan detta stämma?
I så fall tappar Sverige en av sina mest älskade artister..
Jag glömmer aldrig när jag första gången hörde Känn ingen sorg... och plötsligt så var Svensk Musik spännande igen.. Jag hade avklarat Orup, Ace of Base m.fl och tröttnade efter det..
Men! Så kom Håkan in i min värld, jag var 16 år och tyckte nog att Mr H var en av de snyggaste killar jag sett..
Åren har gått och både han och jag har blivit äldre.. Tappade intresset kring den här mannen efter andra skivan.. Men det hindrar mig inte från att "tjuvlyssna" på några låtar då och då från Ett kolikbarns bekännelser..


Framtidsvisioner.. ?

2010-10-09 @ 16:32:34
Idag har varit en såndär dag när Ikea är proppfullt av köpsugna människor.. Människor som irriterar mig bara de råkar titta på mig.. Det är inte deras fel, får bara lite smått ångest när man knappt kan andas pga allt folk..
Jag fattar inte varför jag ger mig ut när jag vet att det är samma visa varje gång..
Nu blir det bara en Red Bull innan jag sätter fart med saker jag har att göra.. Det ska borras och plockas undan och göras mat och.. sen då?
Ja, nu borde jag ju egentligen trivas, nu när jag får saker att sysselsätta mig med.. Men det är ändå en känsla av ångest light som biter mig hälarna..
Tror helt ärligt inte att det beror på hur dagarna ser ut från dag till dag.. Det är hela miljön med hemmatrampande som gör mig vemodig..
Bara en sån sak som att folk är inne på FB samtidigt som mig ger mig känslan av att det finns fler på den här planeten, vilket ger mig en kick för stunden och det är inte såhär jag vill ha det..Jag vill ha en meningsfull vistelse under mitt besök i ungdomsåren innan jag passerar 30.. 
Jag klagar inte, har ett rätt så bra liv.. Men det kunde vara bättre.. När jag var 14 så hade jag nog en annan bild av hur jag skulle ha det 13 år senare..

Jag vet att den här känslan kommer att ge med sig, och i det stora hela har jag det rätt så bra.. Men som sagt; det kan bara bli till det  bättre från och med nu..

Två bloggar...

2010-10-07 @ 20:56:52
..som kanske kan vara nåt att ha?http://mylyricsistheshit.blogg.se/


http://entusendelssekund.blogg.se/

10 p i vuxenpoäng rakt av...

2010-10-06 @ 14:51:51

Borde har fått minst 10 vuxenpoäng... Lyckades spara choklad från igår till idag.. De rök precis, men jag glufsade inte i mig alla på en gång igår kväll.. Det var liksom det som var poängen.. =o)


Är det konstigt eller?

2010-10-06 @ 02:54:17
Djur är inga leksaker som vi ska ta för givna, som vi kan tvinga att roa oss.. Jag skulle aldrig gå på en cirkus om jag visste att det var djur inblandade..
Clowner, akrobatik och trapetsnummer ska finnas på en cirkus men inte elefanter, lejon eller hästar..
"Lejon till attack inför chockade barn".. 
Ja, vad tror de ska hända när man tvingar djur att agera som underhållning på en skitig arena kväll ut och kväll in.. 
Lejon ska leva ute på savannen, inte instängd i en bur enbart för att få komma ut när det är dags för Show!

Hur vet du att djuren mår så dåligt av cirkuslivet då?
Det tycker jag säger sig självt när såna här saker händer.. Och titta noga in i ögonen på en häst som travar runt så kan du se att den redan är död på insidan.. 

Men du, ett djur skulle aldrig göra saker om den inte gillade det!
Jo, kolla på en hund.. Sparka på den och den kommer att komma tillbaka.. och det handlar inte om att den är dum på något vis, den har bara sådan tillit till sin ägare och med all rätt; den har ju ingen annan att ty sig till..
En häst springer också om den är rädd, precis som en människa.. Bara det att människan oftast inte är kedjad till en grimma..   

Men barnen tycker ju att det är så roligt att gå på cirkus, ska vi neka dem den glädjen?
Ja, det kanske kan lära barnen något om värdet av ett djur, att den inte är en sak utan ett levande väsen.. 
Elefanten är inte mindre värd bara för att den inte råkar vara lika söt som en kattunge eller hundvalp.. 
Neka inte barnen cirkus.. Det är inte det jag säger.. Utsätt bara inte djur i onödan för missär..

 


Min blogg är på väg att dö ut..

2010-10-06 @ 02:04:41
Har snart tagit död på denna blogg med eftersom jag inte göder den som jag ska.. Men jag har haft fullt upp med mina två andra bloggar som har kommit upp..
Jag vet med mig själv att jag inte kommer att uppdatera dessa mer än vad jag gör med den här.. Har dock tanken att de ska frodas, växa och bli något jag kan bli stolt över..
Där får helt enkelt tiden och lusten träda in..

Var på jobbet idag och eftermiddagen var helt ok bortsett från ett muppsamtal som jag fick ta emot.. Sen visade det sig att jag kan ha blivit grundlurad för annars har jag inte mycket till övers för den delen av vården samtalet gällde..

Nog om detta, nu ska jag gå och lägga mig i någorlunda tid..

Ha´re kanin!

RSS 2.0