Julefrid my ass....

2011-12-23 @ 04:00:34

Den senaste tiden har jag haft alldeles för mycket omkring mig för att det ska ge någon vidare julstämning.. Jag försöker, men när jag hela tiden påminns om att jag precis förlorade det jag hade så nära.. Det känns tungt..
Ovanpå detta ska jag försöka hinna med mig själv och andra omkring mig, och jag känner det som att jag inte har rätt att "deppa ihop" utan jag måste hålla mig flytande, och vara på gott humör.. Fast jag helt ärligt inte känner för det.. Jag känner inte alls för att ens låtsas känna mig glad när det glöder inuti och med det så följer ju att jag inte heller känner för att anstränga mig särskilt hårt för att tvinga munnen att le. 
På lördag är det julafton också och det ska vara en dag av frid och fröjd.. Själv jobbar jag torsdag till fredag till lördag, vaken natt.. Där måste jag vara till min fördel, oavsett humör..
Jag ska lyckas pressa in jobb, sömn, julklappshandel, socialisering med nära o kära och julaftonsmys  med mamma, inom loppet av 48 timmar..Hur? Jag kan liksom inte klona mig, även om jag just nu tycker det låter som en alldeles förträfflig idé... 
Suck..

Jag ska verkligen se till att jag får sova när jag kommer hem om några timmar, då kanske det känns lite lättare.. 
 


 


Kommentarer
Postat av: morsan

Man vännen, ta det lilla lugna och ta en sak i taget...när du kommer hit ska jag ta hand om dig .-)

2011-12-23 @ 08:38:12

:You talking to me?


Och du är...?
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)Kanske har du en blogg?Kommentar:

Trackback