Micaela ska inte läsa Aftonbladet...

2012-10-19 @ 22:26:00
Det kändes som en helt ny värld att kliva in här på blogg.se efter att ha varit borta ett tag.. Hade inte den blekaste om att de hade gjort en totalrenovering av haket.. Gillar jag det? Vet inte än, känns lite ovant än..
 
Nåväl;
I vanlig ordning så var det en artikel i Aftonbladet som fick igång mig..Hur kan det vara möjligt att vissa får specialdesignad skolgång, medans andra som kanske blir utsatta för mobbing eller dylikt får stå ut alla år i samma korridor som sina plågoandar, alt. förflyttas till en annan skola där samma sak kan ske igen?
I min värld är det helt ofattbart..
Jag säger inte att man inte kan omlokalisera sina studier såsom till sina egna hem, men det ska isf gälla som regel för alla som anser sig inte funka i den vanliga skolan, inte bara några få utvalda..
" I det här fallet har familjen hävdat att klädsel och kosthållning gör det svårt för barnen att fungera i en vanlig skola. Dessutom riskerar barnen att mobbas, enligt familjens yrkande."
Hmm, så det betyder alltså att Sverige godkänner att man gömmer undan sånt som kan ses som en mobbingrisk?
Ok, isf; ta bort alla feta barn ur skolan, de kommer garanterat att få stå ut med skit från andra skitungar som inte fattar bättre än att hålla käften stängd.. Ta bort alla vegetarianer, de kan riskera att inte få samma utbud på näringsrikmat som resten av ungdomarna..Likaså muslimerna, de kan råkas få en bit griskött i sig som de inte får äta.. Plocka bort alla analfabeter och bokstavsungar, de klarar bäst av att sitta ensamma hemma utan en massa stress och liv i bakgrunden.. Ta bort alla svarta, kineser, araber, osv,  för de kan ju utsättas för mobbing bara enbart pga deras härkomst..
Listan kan göras hur lång som helst..
Den enda frågan jag har är; Är detta rimligt?

Kommentarer

:You talking to me?


Och du är...?
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)Kanske har du en blogg?Kommentar:

Trackback